Nieuwsbrief 21 februari 2020

8 januari 2020 - Het ZuideR komt eraan! Maar dan net even anders Je hebt je in het verleden ingeschreven als belangstellende voor een Loft-appartement in het ZuideR. Dat is al weer even geleden en je bent ongetwijfeld benieuwd wat de stand van zaken nu is. In deze nieuwsbrief praten we je daar graag over bij. Wat in ieder geval belangrijk is: schrijf je opnieuw in als belangstellende op de nieuwe website. Die is vandaag online gegaan! Team het ZuideR

Loft-appartementen

In het Carré, het hoofdgebouw van het voormalige Zuiderziekenhuis, worden op termijn 80 unieke Loft-appartementen gerealiseerd. Je hebt je daarvoor al eerder als belangstellende ingeschreven, maar helaas kunnen we over de realisatie ervan nog geen echt nieuws melden. Ze komen eraan, maar we gaan eerst aan de slag met de ontwikkeling van 30 grondgebonden Paviljoenwoningen. Ben je nog steeds geïnteresseerd in een Loft-appartement? Schrijf je dan opnieuw in. Dat kan op de nieuwe website.

Nieuwe website online

Op www.hetzuider.nl vind je volop informatie over de locatie, de planning en de geschiedenis van dit bijzondere stukje ‘Brooklyn van Rotterdam’. Bezoek de website, lees meer over de Loft-appartementen en de Paviljoenwoningen en laat je inspireren door deze geweldige woonlocatie. En ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in als belangstellende. Ook als je dat al eerder hebt gedaan op de oude website.

Start verkoop Paviljoenwoningen

Achter het Carré bevinden zich twee historische paviljoens. Hier worden 30 grondgebonden stadswoningen ontwikkeld. Er komen vijf verschillende woningtypes met twee of drie verdiepingen, die variëren in woonoppervlak van ca. 95 – 170 m2. De eerste Paviljoenwoningen gaan al in het voorjaar in verkoop.

De Paviljoenwoningen

Interesse? Schrijf je opnieuw in

Het ZuideR bestaat uit twee deelprojecten: de Loft-appartementen en de Paviljoenwoningen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan als belangstellende. Ook als je dat al eerder hebt gedaan via de oude website. Door je in te schrijven maak je een eigen account aan en kun je je woonwensen aangeven. Alleen wanneer je je officieel hebt aangemeld, kunnen we je gericht op de hoogte blijven houden. Ben je in beide deelprojecten geïnteresseerd? Schrijf je dan voor beide projecten apart in. Op de website leggen we je precies uit hoe het werkt.

Schrijf je in

Terug