De paviljoens

Vijf types, volop variatie

De Paviljoenwoningen van het ZuideR bieden voor elk wat wils. Of je nu starter of tweeverdiener bent, actieve 50-plusser of ZZP’er, stadsmens of rustzoeker… in het ZuideR vind je vast de woning die past bij jouw persoonlijke woonwensen. Je hebt de keuze uit vijf typen woningen met elk hun eigen karakteristieken en voordelen. En heb je extra bergruimte nodig? 

Algemene woningspecificaties:

  • Hoge plafonds (beganegrond ca. 3,5m en zolder ca. 4m hoog)
  • Kavelgrootte variërend van ca. 67 –186 m2
  • Woonoppervlak ca. 95 – 170m2, 3–5 kamers
  • Inclusief sanitair en tegelwerk.

Koopsommen ca. € 325.000,- – € 599.000,- v.o.n.

Hoek Herenhuis

Meer ruimte en meer mogelijkheden, dat is wat deze ruime hoekwoningen je bieden. Het zijn ideale gezinswoningen of woningen waar je kantoor aan huis kunt houden. Op de begane grond heb je alle ruimte om een geweldige leefkeuken te realiseren zonder dat je concessies aan de royale woonkamer hoeft te doen. De grote overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Optioneel kun je hier een extra separaat toilet realiseren. Op de zolder vind je de 4e slaapkamer en veel berg- en hobbyruimte. Bijzonder zijn de twee dakramen die zorgen voor extra ruimte en lichtinval.

Het Zuider ‘Specials’

Er zijn drie typen hoekwoningen die allemaal net even anders zijn. Niet alleen qua woonoppervlak, maar ook qua indeling en ligging. Wat ze gemeen hebben is de royale leefruimte op de begane grond met open keuken. Op de verdieping vind je twee ruime slaapkamers en de badkamer. Twee van de drie specials hebben een zolder die vrij indeelbaar is. Deze bijzondere woningen baden in het licht dankzij ze de extra raampartijen rondom. Geen zin om altijd in de tuin aan het werk te zijn, maar wel heerlijk buiten te zitten? De tuin is niet groot, maar wel snel toegankelijk door de grote openslaande deuren. Je hebt keuze uit een woning met een zolder of met een kelder (fase 2).

Herenhuis

Deze bijzondere drielaagse stadswoningen zijn gelegen in de hoge vleugels van de oude paviljoengebouwen. Het zijn ideale woningen met voldoende ruimte om een geweldige woonstart te maken in Rotterdam-Zuid. De woningen zijn bijna 13 meter lang en dat geeft volop ruimte voor een lekker grote keuken en een fijne woonkamer. Op de verdieping vind je aan de voor- en achterzijde twee woningbrede slaapkamers en een complete badkamer. Het toilet is optioneel separaat te plaatsen. De zolder heeft twee dakramen en kun je indelen zoals jij dat wilt. 

Stadswoningen

Deze woningen vind je in de lage vleugels van de paviljoens. In basis met een heerlijk ruime woonkamer op de begane grond, maar optioneel kun je kiezen je voor een slaap- en badkamer of kantoor aan huis. De stadswoningen vallen op door hun speelse indeling van de begane grond waar je een grote woonkeuken kunt realiseren, eventueel zelfs met een kookeiland. Op de verdieping vind je twee grote slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde van de woning een dakkapel heeft die zorgt voor extra veel ruimte en lichtinval. Ook de badkamer is lekker ruim en biedt plaats voor een toilet, dubbele wastafel en een separate douche.

Hoek stadswoning

Op kavel G15 vind je een zeer bijzondere stadswoning. Deze ligt op de hoek van de lage vleugel en heeft een voor-, zij- en achtertuin en heeft daarmee veel privacy.  De woning ligt aan een sfeervol pleintje waar je ook parkeert. De L-vormige begane grond biedt volop indelingsmogelijkheden. Zo kun je aan de achterzijde van de woning een slaapkamer met compleet uitgevoerde badkamer realiseren. Je hebt dan nog steeds voldoende ruimte voor een ruime woonkamer en een open keuken. Op de verdieping vind je een grote slaapkamer en op de overloop volop bergruimte en een plek voor je wasmachine en droger. De twee dakramen zorgen voor een heerlijke lichte en ruime slaap- of hobbyverdieping. 

Kies je voor een Paviljoen in het ZuideR?

Meld je aan als belangstellende en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse