80 unieke loft-appartementen

Het karakteristieke vooroorlogse Zuiderziekenhuis in Rotterdam krijgt een geweldige nieuwe bestemming. In het hoofdgebouw van het voormalige ziekenhuis, Het Carré, worden 80 unieke loft-appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn ruim, met hoge plafonds en je krijgt alle mogelijkheid om jouw appartement helemaal in te delen zoals jij wilt.

Appartementen en maisonnettes

Een loft in het ZuideR is een woning die doorgaans uit één hoge ruimte bestaat met hoge ramen en een karakteristieke uitstraling. Je kunt deze lofts ook op maat aanpassen, rekening houdend met een aantal (constructieve) uitgangspunten en wettelijke vereisten. De appartementen in het ZuideR hebben één of meer slaapkamers en de badkamer zijn al voor je uitgekozen.

Comfortabel en duurzaam

Bij Het ZuideR maken we gebruik van stadsverwarming om de loft-appartementen te verwarmen en van warm water te voorzien. Dit is water dat verwarmd is door restwarmte die vrijkomt in elektriciteitscentrales of bij het verbranden van afval. Dit warme water stroomt via een ondergronds leidingnet naar het ZuideR om zo kant-en-klaar jouw woning binnen te komen. Door gebruik van stadsverwarming is er 50% minder CO2-uitstoot. Op deze manier is je woning erg snel warm en heb je direct warm water als je de kraan opendraait.

Kies je voor een Loft-Appartement in het ZuideR?

Meld je aan als belangstellende en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse