Interesse

Heb je interesse in het deelproject Paviljoenwoningen of het deelproject Loft-appartementen en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Dan is het van belang dat je je aanmeldt als belangstellende.

De verkoop van de Paviljoenwoningen is inmiddels gestart! Bekijk op deze website de brochure, de verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer en maak jouw keuze. Meld je aan via het aanmeldformulier en de makelaar neemt contact met je op.

Let op: ben je in beide deelprojecten geïnteresseerd? Dan dien je je voor beide projecten apart in te schrijven. Op het formulier kruis je dan eerst ‘Paviljoenwoningen’ aan en klik je op ‘registreer’. Vervolgens meld je je nogmaals aan met het formulier door nu op ‘Loft-appartementen’ te klikken en vervolgens op ‘registreer’. Heb je je al in 2019 ingeschreven voor het ZuideR? Doe dat nu nogmaals. Vanaf 1 januari 2020 werken we met twee aparte databases voor beide deelprojecten. Zo kunnen we jou als belangstellende nog beter op de hoogte houden van het laatste nieuws.