Zie jij jezelf hier al wonen?
groots-prestigieus-en-monumentaal.png
Zie jij jezelf hier al wonen?
groots-prestigieus-en-monumentaal.png
Zie jij jezelf hier al wonen?
groots-prestigieus-en-monumentaal.png

Wist je dat...

1. Een loft in het ZuideR een woning is die doorgaans uit één hoge ruimte bestaat met hoge ramen en een karakteristieke uitstraling? Je deze lofts naar eigen inzicht kan indelen, rekening houdend met een aantal (constructieve)uitgangspunten en wettelijke vereisten?

2. Wij in deze woningen de hoofdaansluitingen zoals stroom, water, warmte en riolering verzorgen waarop je de woning kan aansluiten?

3. De appartementen in het ZuideR woningen zijn die één of meer slaapkamers hebben en dat wij er voor zorgen dat de badkamer en keuken zijn ingericht?

4. Er ook appartementen in het ZuideR zijn die uit meerdere verdiepingen bestaan en dat deze ook wel maisonnettes worden genoemd?

5. Bij een casco woning alleen de dragende muren en buitenafwerking afgewerkt worden opgeleverd? De binnenkant van de woning kan je dus naar eigen smaak en budget inrichten.

6. We bij het ZuideR gebruik maken van stadsverwarming om de loft-appartementen te verwarmen en van warm water te voorzien? Dit is water dat verwarmd is door restwarmte die vrijkomt in elektriciteitscentrales of bij het verbranden van afval. Dit warme water stroomt via een ondergronds leidingnet naar het ZuideR om zo kant-en-klaar jouw woning binnen te komen. Door gebruik van stadsverwarming is er 50% minder CO2 uitstoot.

7. Je woning op deze manier erg snel warm is en je direct warm water hebt als je de kraan opendraait?

8. In het ZuideR alle voordeuren in het gebouw met een lift bereikbaar zijn of op de begane grond liggen?

9. Je de fiets in de kelder van het ZuideR kunt stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling zodat je fiets altijd droog kan staan?

10. Elke woning in de kelder een eigen berging krijgt die met de lift bereikbaar is?

11. Er voldoende parkeergelegenheid voor je auto is rondom het ZuideR en de auto's zowel op het middenterrein als in de wijk zelf geparkeerd kunnen worden?

12. Het openbaar vervoer recht voor de deur van het Poortgebouw stopt en je dus heel eenvoudig en snel richting Rotterdam centrum kan reizen?

Verkoopbegeleiding

Mike Verhoeven

M 06 537 202 27
T 055 303 0910

Stuur een mailtje


Projectleiders

Esther de Rooij
Stuur een mailtje

Martijn Bok
Stuur een mailtje